Kurven er tom.
Levering
Vælg leveringssted for pris
Varetotal:
0,00 kr.
0 0,00 kr.

Snacks ( 3 )

Nem rán - stegte forårsruller

56 kr.

Lækre og sprøde, stegte foråsruller med svinekød, glasnudler & sorte svampe. Serveres med Tonkins karamelliseret chili sauce.

Nem chay - stegte veganske forårsruller

56 kr.

Lækre og sprøde, stegte foråsruller med shiitake, sorte svampe & årstidens grønt. Serveres med Tonkins karamelliseret chili sauce.

Wontons - stegte dumplings

56 kr.

3 stk. lækre og sprøde, stegte dumplings af svinekød, sorte svampe, vandkastanjer & løg. Serveres med Tonkins hjemmelavet chili-fiske sauce.

Bành mì/ vietnamesiske baguettes ( 5 )

BBQ svinekød - bánh mi xá xíu (sandwich)

69 kr.

Vietnamesisk marineret svinekød i 5-spice, Tonkin sauce & BBQ sauce.

Serveret med pebermayo, agurk, porre, koriander & chili. Alle saucer i vores sandwiches er hjemmelavede & baseret på egne opskrifter.

Traditionel - bánh mì đặc biệt (sandwich)

74 kr.

Vietnamesisk pølse, paté, marineret svinekød i 5-spice, pickles, rødløgsolie, BBQ sauce, Tonkin fiske sauce.

Serveret med pebermayo, agurk, porre, koriander & chili. Alle saucer i vores sandwiches er hjemmelavede & baseret på egne opskrifter.

Grillet oksekød i sesam - bánh mì thịt bò nướng (sandwich)

74 kr.

Grillet oksekød i sesam, rødløgsolie & Tonkin sauce.

Serveret med pebermayo, agurk, porre, koriander & chili. Alle saucer i vores sandwiches er hjemmelavede & baseret på egne opskrifter.

Tofu - bánh mì chay (sandwich)

74 kr.

Dampet tofu i bananblade, rødløgsolie, pickles & Tonkin sauce.

Serveret med pebermayo, agurk, porre, koriander & chili. Alle saucer i vores sandwiches er hjemmelavede & baseret på egne opskrifter.

Kylling i citrongræs - bánh mì gà sả (sandwich)

69 kr.

Grillet kylling i citrongræs, rødløgsolie & Tonkin sauce.

Serveret med pebermayo, agurk, porre, koriander & chili. Alle saucer i vores sandwiches er hjemmelavede & baseret på egne opskrifter.

Bún nam bo/ risnudelsalat ( 3 )

Risnudelsalat med oksekød i sesam- bún bò nam bộ

115 kr.

Smagfuld risnudelsalat toppet med oksekød, rødløgsolie, bønnespirer, pickles, agurk, porre, shiso, koriander, peanuts & chili.

Risnudelsalat med kylling i citrongræs - bún gà nam bộ

110 kr.

Smagfuld risnudelsalat med kylling i citrongræs, rødløgsolie, bønnespirer, pickles, agurk, porre, shiso, koriander, peanuts & chili.

Risnudelsalat med tofu - bún chay

115 kr.

Smagfuld risnudelsalat med tofu, rødløgsolie, bønnespirer, pickles, agurk, porre, shiso, koriander, peanuts & chili.

Món nuróc / suppe ( 2 )

Okseragout - bò kho

96 kr.

Lækker, langtidssimret okseragout med chili, citrongræs & ingefær. Toppet med forårsløg, porre, koriander & frisk chili. Serveres med sprød baguette.

Kødboller - xíu mại

86 kr.

Lækre, langtidssimrede kødboller af svin & sorte svampe (3 stk.) i chili-tomatsauce, toppet med koriander & frisk chili. Serveres med sprød baguette.

Tuoi/friskt ( 1 )

Tonkin salat - nộm đông kinh

92 kr.

Lækker salat med edamame bønner, grønne bønner, rucola, koriander & blomkål i koriander-ingefær dressing.

Dessert ( 1 )

Tonkin chokolademousse

40 kr.

Lækker chokolademousse med vietnamesisk kaffe. Toppet med kondenseret mælk & saltede peanuts. 

Vietnamesiske drikke ( 1 )

So a chua xoài – mangodrik

38 kr.

Lækker og frugtig yoghurtdrik med mango.

Soft drinks ( 4 )

S. Pellegrino aranciata

24 kr.

S. Pellegrino aranciata rossa

24 kr.

S. Pellegrino pompelmo

24 kr.

Coca-cola

24 kr.

District Tonkin er autentisk Vietnamesisk madkultur

District Tonkin ønsker at genskabe den stemning, som du kun kan opleve i Vietnams hovedstad, Hanois pulserende gadeliv. Her hersker en helt særlig aften- og restaurantkultur. En kultur, som er meget foranderlig fra vores Danske normer. I Hanoi præges hverdags aftenens bybillede af mangfoldige grupper af venner, som i hastige skridt søger mod de mange spisesteder og røde plastikborde, for at fejre at det igen er blevet fyraften.

Hemmelig opskrift blev nøglen til District Tonkin

Da, District Tonkins ejer Nickie Mydung Nguyen, eksperimenterede med opskrifter på det anerkendte vietnamesiske sandwitch brød, báhn mi, faldt han en dag over en bager i det nordlige vietnam med en helt speciel variant. Nickie kunne dog ikke få opskriften af bageren, og derfor overtalte han sin onkel til, at gå i lære hos bageren. Efter 6 måneder var bageren overbevist om, at Nickie havde god hensigter, og forærede ham den hemmelige opskrift. Den opskrift er i dag årsagen til, at Politikens madanmelder Sandra Brovall kalder District Tonkons báhn mi for Københavns bedste.

Det vietnamesiske gadekøkken er samlingspunktet hos District Tonkin

Hanoi er, ligesom andre asiatiske byer, rig på små hyggelige boder som sælger hjemmelige specialiteter.  De lokale samles om boderne, som er blevet kendetegnet på det vietnamesiske køkken. Her mødes de for hver dag, at vælge hvilken ret der på dagen skal nydes, og da de hver dag samles opstår venskaber på kryds af familier. På trods af at der er mange mennesker samlet på et sted, er stemningen afslappet og løssluppen - for i Hanoi, går krydret gademad og billige øl, hånd i hånd.

District Tonkin er en unik oplevelse

District Tonkin stræber efter at give Københavnerne et indblik og en oplevelse fra det enestående vietnamesiske gadekøkken. Hos Districk Tonkin kan du derfor nyde de vietnamesiske forårsruller Nem Rán både med svinekød eller i en vegansk version. Der serveres ligeledes de traditionelle báhn mi dac biet sandwiches med masser af vietnamesiske ingredienser. Ligeledes kan du nyde den specielle vietnamesiske version af risnudel salat.

District Tonkin er velegenet til både parmiddage og middage med venner

Hanois gadebillede præges af venner og familier, som mødes og spiser små retter sammen. District Tonkins retter er derfor velegnet til deling, og du kan derfor på blot en bestilling opleve mange smagsoplevelser.   

Åbningstider District Tonkin 12:00 til 21:00

94 anmeldelser
Anbefalede produkter

District Tonkin

Store Kongensgade 71, 1264 København K
Du kan få mad herfra leveret
Mandag: 12.00 - 21.00
Tirsdag: 12.00 - 21.00
Onsdag: 12.00 - 21.00
Torsdag: 12.00 - 21.00
Fredag: 12.00 - 21.00
Lørdag: 12.00 - 21.00
Søndag: 12.00 - 21.00
Chat med os