VACA - Mexican Finger Food

231 anmeldelser

Mexicansk gourmet takeaway i København og Århus

Grundstenen i VACA er med maden som et samlingspunkt. Derfor er VACA et takeaway-koncept, hvor menuen kreativ og nytænkende, og hvor maden inviterer til samtale. Dette gøres med fingernemme retter, som sikrer dig en festlige forsamling af mexicanske gourmet retter ved din takeaway bestilling.
læs mere
Vælg restaurant
Fra hvilken VACA - Mexican Finger Food afdeling vil du have leveret lækkert mad?
Toftegårds Allé 4
2500 Valby
83 anmeldelser
Åben i dag: 12:00 - 20:00
Strandvejen 112
2900 Hellerup
36 anmeldelser
Åben i dag: 12:00 - 20:00
Mejlgade 17, st.
8000 Århus C
Ingen anmeldelser endnu
Åben i dag: 12:00 - 20:45
Vestergade 48
8000 Århus C
Ingen anmeldelser endnu
Åben i dag: 12:00 - 20:00
Øresundsvej 1, st.
2300 København S
Ingen anmeldelser endnu
Åben i dag: 12:00 - 20:00

Grundstenen i VACA er at maden er et samlingspunkt. Derfor er VACA et takeaway-koncept, hvor menuen er kreativ og nytænkende, og hvor maden inviterer til samtale og samvær. VACA er mexikansk finger food og store smagsoplevelser, som giver dig et velsmagende, festligt samlingspunkt. Bestil din mexicanske gourmet takeaway hos Room Service - udbringning indenfor 1 time i København og omegn.  

Gourmet takeaway i høj kvalitet

Kvaliteten hos VACA er i højsædet. Der fokuseres på at bruge friske danske råvarer fra lokalområdet, som derpå indgår i det mexicanske køkken. Udover de friske råvarer, så er der også fokus på at retterne skal indbyde til fest og forsamling samt være kreative. Retterne tilberdes og leveres efter disse mål, så når du bestiller din gourmet takeaway med Room Service hos VACA, så er du garanteret en uovertruffen take away oplevelse.

VACA mexikanske burritos, tacos og platos

VACA levere et bredt udvalg af det mexicanske køkken til takeaway hvoraf burrito, taco og plato er de blandt de meste populære. Burritoen fra VACA kan bestilles i flere varianter med forskellige styrker af spicy. Der er blandt andet en burrito med langtidsbraiseret oksekød eller gris samt en vegetar burrito med falafel.

VACA`s take away tacos kan, ligesom burritoen, bestilles i flere lækre varianter og også som vegetar taco. Til fælles er den høje kvalitet samt at de alle er lavet med dobbelt tacopandekager.

VACA`s Platos er fingernemme gourmet retter til selskabet. Her er noget til enhver smag med Chili con carne, Ensalada, quesadilla og Nacho bowls.

Alt i en take away bestilling fra VACA - udbringning med Room Service

Med bestilling af takeaway fra Room Service kan du inden for 1 time i København sammensætte netop din menu fra VACA. Her kan du tilkøbe sodavand, dips eller den kendte mexicanske drink Margaritha med til din gourmet takeaway. Alt i en bestilling til en god og festlig middag.

Andre madglade kunder har lige bestilt
Taco kit combo menu
149 kr.
Creme fraiche
18 kr.
Guacamole
28 kr.
Grillet quesadilla
99 kr.
Padrons
38 kr.
Burrito bowl
105 kr.
Chat med os