Vandkunsten

64 anmeldelser

Vandkunsten tilbereder snadwich baseret på et hjemmelavet koncept. Inspirationen er fundet i det italienske køkken, som er rigt på grøntsager og lækkert brød. læs mere
Vælg restaurant
Fra hvilken Vandkunsten afdeling vil du have leveret lækkert mad?
Torvegade 29
1400 København K
Ingen anmeldelser endnu
Åben i dag: 12:15 - 20:00
Rådhusstræde 17
1466 København K
Ingen anmeldelser endnu
Åben i dag: 12:15 - 20:00

Vandkunsten

Vandkunsten Italienske sandwiches i København

Vores sandwiches er baseret på et hjemmelavet koncept. Inspirationen er fundet i det italienske køkken som er rigt på grøntsager og lækkert brød. Der er fokus på at bruge råvarer eller kombinationer af råvarer som adskiller sig fra de traditionelle sandwichbarer. Det er med til at gøre konceptet anderledes, spændende og smagsfuldt. Vi er overbevist om at unikke sandwichs kun skabes, ved at fokusere på hver eneste ingrediens. Af denne grund har vi den klare vision om at tilberede alt fra bunden. Vi tilbereder derfor vores egne dressinger samt steger og marinerer selv kødet med vores egne opskrifter.

Vandkunsten Sandwich har eksisteret siden 1991. Butikken blev etableret af 2 skarpe og passioneret kokke som før åbningen af Vandkunsten Sandwich havde arbejdet i flere forskellige kendte restauranter i København. Erfaringen fra kokkebranchen brugte de til at skabe nogle helt unikke sandwich, som de formede efter deres egne opskrifter. Her over 20 år senere insisterer vi stadigvæk på at sammensætte ingredienser efter vores egne opskrifter så vi kan give kunden en helt unik smagsoplevelse.

Bestil online med Room Service

Du kan bestille sandwiches fra Vandkunsten med takeaway fra Room Service og få leveret i hele København inden for 1 time. 

Bestil online her på siden. 

Andre madglade kunder har lige bestilt
Cola Zero 33cl
20 kr.
Kildevand
18 kr.
10. Marineret kylling
82 kr.
9. Pulled Beef
82 kr.
13. Fatish
82 kr.
11. Laks Deluxe
82 kr.
Chat med os