WOK

771 anmeldelser

Moderne gourmet thai take away

Bestil sublime gourmet thai retter fra restaurant WOK til take away. Vælg fra et take away menukort præget af økologiske råvarer og sammensat med respekt for de traditionelle thailandske retter. Din thai gourmet takeaway leveres direkte fra restaurant Wok til dig i hele København indenfor 1 time med Room Service - til tiden og uden omveje. læs mere
Vælg restaurant
Fra hvilken WOK afdeling vil du have leveret lækkert mad?
Torvegade 49
1400 København K
341 anmeldelser
Åben i dag: 10:30 - 21:00
Vesterbrogade 103
1620 København V
365 anmeldelser
Åben i dag: 10:30 - 21:00
Østerbrogade 132
2100 København Ø
56 anmeldelser
Åben i dag: 10:30 - 21:00

Luksuriøs thai takeaway

Restaurant WOK serverer thailandske gourmetretter, forankret i friske økologiske råvarer og med respekt for den thailandske madkultur og traditioner. Bestil f.eks. de traditionelle thailandske retter: pad thai, tom yam, grøn karry, rød karry eller den karakteristiske mangosalat. Retter som vil overraske dig og åbne dine øjne for de muligheder som det thailandske køkken har at byde på - også som tgourmet ake away.

Bestil WOK take away online

WOKs økologiske grøntsager forstærker smagsoplevelsen og giver thai-maden mere sprødhed, saft og kraft hvilket gør det til en autentisk madoplevelse, da maden i Thailand netop ofte består af økologiske råvarer. Room Service leverer din gourmt thai take away til dig direkte fra restaurant WOK - fordi gourmet take away skal nydes frisktilberedt, så du får den allerbedste smagsoplevelse.

WOK - nomineret til årets takeaway

WOK har siden åbningen i 2010 høstet meget stor ros for sin gourmet takeaway af blandt andet mad-anmeldere og bloggere, og naturligvis kunderne. Det resulterede i at AOK og Ibyen.dk har nomineret restaurant WOK til årets takeaway. Ligeledes, har WOK modtaget titlen og diplomet ’Thai Select’ af Thailands ambassade, der anerkender madens etnicitet og respekt for klassiske dyder og kvalitet.

Madanmelderne elsker gourmet takeaway fra Wok thai takeaway
Den kendte madblogger Jane Faber fra Madbanditten.dk, var ovenud begejstret, og kaldte efter sin første gourmet takeaway levering, WOK for ”Københavns bedste thai-mad”. Jane var så begejstret at hun efterfølgende skrev: ”Jeg vil gå så langt, som til at sige, at vi ikke spiser thai-mad andre steder fremover. Så godt var det”.

Bornibyen.dk anbefaler også WOKs gourmet retter til børnefamilier, og argumenterede med: ”Byen er fyldt med thai takeaway, men på hjørnet af Enghavevej og Vesterbrogade kan du hente din økologiske thai mad med hjem”.

Andre madglade kunder har lige bestilt
02. WOK's Vegetar Forårsruller 7 stk.
119 kr.
Coca-Cola 0,33 l
19 kr.
Coca-Cola Zero 0,33 l
19 kr.
19. Stegte Ris med Tiger Rejer el. Oksekød
149 kr.
13. Kylling Stegt i Spicy Østerssauce
149 kr.
08. Sprøde Wantons (7 stk.)
99 kr.
Chat med os