Wokshop - sund thai takeaway

506 anmeldelser

En gourmet bid af Thailand i København

Wokshop byder dig velsmagende thai take away i form af lette og sunde thailandske retter – og du får din thai take away leveret lige til døren i hele København med Room Service. læs mere
Vælg restaurant
Fra hvilken Wokshop afdeling vil du have leveret lækkert mad?
Gammel Kongevej 122
1850 Frederiksberg C
120 anmeldelser
Lukket i dag
Lyngby hovedgade 76a
2800 Kongens Lyngby
61 anmeldelser
Åben i dag: 12:00 - 20:30
Kristen Bernikows Gade 4
1105 København K
81 anmeldelser
Åben i dag: 12:00 - 20:30
Strandvejen 185
2900 Hellerup
79 anmeldelser
Lukket i dag
Valby Langgade 65
2500 Valby
67 anmeldelser
Åben i dag: 12:00 - 20:30
Østerbrogade 39
2100 København Ø
63 anmeldelser
Åben i dag: 12:00 - 20:30
Klampenborgvej 215 C
2800 Kongens Lyngby
Ingen anmeldelser endnu
Åben i dag: 12:00 - 20:30
Reberbanegade 3
2300 København S
28 anmeldelser
Åben i dag: 12:00 - 20:30

Stifteren af wokshop Kenneth Heske ønskede at skabe et spisested, som bød på sunde thailandske retter bygget op om simple ideer, der fokuserer på sundhed og velsmagende thailandsk mad i gourmetklassen. Dermed startede han i 2000 Wokshop i København efter et besøg i det solbeskinnede land Thailand, for at give danskerne en autentisk thailandsk oplevelse, som kan bestilles som takeaway til hjemmet. 

Omdrejningspunktet for Wokshop var dengang som nu: autentisk thaimad, tilberedt af thai kokke med friske råvarer fra både Thailand og Danmark. Det var vigtigt for Kenneth at Wok shop blev bygget op om nogle simple ideer, som var og stadig fokuserer på sundhed og velsmagende thailandsk mad af høj kvalitet som giver dig en rigtigt gourmet oplevelse. Kenneth Heske går meget op i sundhed og velvære. Derfor kom Wokshop til at levere sund, let og fedtfattig thai retter, som du har mulighed for at bestille som takeaway hjem til dig med Room Service.

Billig gourmet thai take away i København

Wokshop er gentagende gange listet som et billigt spisested til prisen. Blandt andet har AOK placeret Wokshop på deres liste over steder du kan imponere dine venner med thai take away på budget.

Hos Wokshop kan du på online menukortet finde et hav af både lækre thailandske retter og af thai inspirerede retter som f.eks thai riskager, thai kyllingespyd, friske forårsruller, Crispy Gai Goong, stegte ris (fried rice), stegte nudler (fried nudles) og meget mere fra det thailandske køkken. Derudover byder wokshop på lækre thai supper og Wokshop er hos AOK placeret på 1. pladsen på AOK’s liste over Københavns bedste supper.

Thai takeaway til børn i København 

Hos Wokshop finder du også en række udvalgte thai takeaway favoritter særligt udvalgt til børnene, som Wok Shop af erfaring ved er et hit. Børne thai retterne er mildere krydrede karryretter med ris eller nudler til.

Vin og øl til thaimad

Du behøver ikke spekulere på, hvilken vin, der mon passer til din Wokshop thai take away. Wokshop har udvalgt forskellige hvidvine, rødvine og rosévine, som du nemt kan bestille sammen med din thai take away her hos Room Service. Med alt samlet i en Room Service take away udbringning, bliver det ikke nemmere. Og er du mere til øl, kan du lige så nemt bestille bl.a. Beer Chang og Singha.


Det bedste fra det thailandske køkken

Thai-køkkenet er en eksplosion af friske urter, krydderier og grøntsager. Alle specialiteterne får Wokshop leveret friskplukket direkte fra Thailand. Derudover anvender Wokshop halal slagtet kyllingebryst og tilbyder flere vegetarretter, glutenfrie retter samt retter med tofu og rejer. Med Room Service kan du nemt og hurtigt bestille ægte gourmet thai takeaway fra Wokshop lige til din dør i hele København.

Wokshop levering i høj kvalitet

Wokshop leverer høj kvalitet hver gang. Det gør Room Service til gengæld også! For os er det ikke nok bare at komme til tiden, vi vil nemlig også levere maden i så høj kvalitet som muligt. Maden skal have den rette temperatur og det rette udseende. Derfor har vi ikke cykellevering og undgår at maden hopper rundt i en rygsæk. Istedet ligger maden i en varmekasse, som er sikret sådan at maden ikke glider rundt og derfor står det snorlige når vi kommer med din Wokshop levering.

Andre madglade kunder har lige bestilt
24 Red curry duck
175 kr.
7 Tom Yam prawn soup
99 kr.
25 Chicken salad
159 kr.
2A Chicken satay
75 kr.
C Crispy beef
85 kr.
5B Salmon w/ green nahm jim sauce
110 kr.
Chat med os