Hjemmelavet ravioli med græskar creme, amaretti, valnødder vendt i smør og salvie
Hjemmelavet rødbedegnocchi med pinjekerner og rødvin og radicchio sauce 155,00 kr.
Sauce med venetiansk radicchio-salat (bitter og let krydret smag)
Hjemmelavet Ravioli fyldt med lammeragù serveret med tomatsauce.
Paccheri fra Campaniaregionen er en pasta formet som et kort, stort rør. Saucen er med tomat, mozzarella og basilikum (lokal opskrift fra byen Sorrento). (Du koger pastaen selv og varmer saucen. Vi vedlægger tilberednings vejledning)
Casarecce pastaen er korte vendninger pasta, der synes rullet sammen på sig selv. Pastaen er en lokal form fra Sicilien. Saucen er en lammeragout med tomater og parmesan. (Du koger pastaen selv og varmer saucen. Vi vedlægger tilberednings vejledning)
Rigatonipasta har formen af et rør og får sit navn fra det italienske ord rigato som betyder stribet. Saucen er med tomat, saltet ricotta og dybtstegte auberginer. (Du koger pastaen selv og varmer saucen. Vi vedlægger tilberednings vejledning)
Vælg selv blandt vores antipasti (som forret), Ravioli/ Gnocchi (som hovedret) og vores desserter!
Hjemmelavet Ravioli fyldt med lammeragù serveret med tomatsauce.
Dybstegte risottokugler med sorte og røde ris fra Piemonte med fyld af gorgonzola og chili sauce
Mandag: | Lukket |
Tirsdag: | Lukket |
Onsdag: | 12.30 - 20.00 |
Torsdag: | 12.30 - 20.00 |
Fredag: | 12.30 - 20.00 |
Lørdag: | 12.30 - 20.00 |
Søndag: | Lukket |