Normalt er en dansk takeaway pizza en udrullet dej badet i rapsolie, påført store mængder frysetørret kød – men sådan er det ikke hos Gorm’s Pizza. Her er pizzadejen hjemmebagt, og der anvendes italiensk olivenolie i de rette mængder, sammen med gode sunde råvarer. Samtidig er pizzabunden tynd og sprød som det kendes fra pizzabagerne i Napoli.
I 2007 rejste den lille rødhårede bornholmer, Gorm Wisweh, fra Svaneke på Bornholm til København. Med sig havde han sin hemmelige opskrift på verdens bedste pizzadej, samt et ønske om at sprede pizza-næstekærlighed og smil på læberne hos københavnerne. Gorm Wisweg fandt fem gode venner, som var ligeså vilde med hans pizza, som de var med de italienske lyksaligheder; vine, olivenolie, magert kød og gode råvarer.
Sammen opbyggede de seks venner restauranten Gorm's, der startede med spisestedet i magstræde 16, men som i dag består af fire succesfulde spisesteder: Gorm's i magstræde, Gorm's i nyhavn, Gorm's i skotterup og Gorm's i torvehallerne.
Det er passionen for det italienske køkken og den endeløse, nysgerrige udforskning, af mulighederne med en af de mest klassiske spiser - pizzaen - der er drivkraften for holdet bag Gorm's.
Efter at Gorm Wisweh var blevet anerkendt for åbningen af Gorm’s, var han med i TV2 programmet ”Go' morgen Danmark”, hvor han kreerede italienske retter. Det gjorde ham til et kendt navn blandt danskerne, og i 2016 var han med i TV-programmet ”vild med dans”, hvor han var partner med Sofie Kruuse.
Gorm’s mission er, og har altid været, at udvikle gourmet-pizzaer og nye smagsoplevelser på en bund af gode råvarer og solidt håndværk. Lige fra starten har kærligheden til pizzaen og det italienske køkken drevet Gorm Wisweh og hans team mod kontinuerligt at udvikle smagsoplevelser. Det har givet Gorm’s restaurant anerkendelse fra hele verdenen, og samtidig givet muligheden for at kunne udvide med flere restauranter i København og en i mystiske Japan.
https://roomservice.dk/Gorms-ArhusPizzaJægersborggade 6, 8000 Århus CHåndlavet burrata af frisk dansk, økologisk jerseymælk. Serveres med ristet grønkål, balsamico-glace, røgede mandler og chili/lime vinaigrette.
Risotto-kugler (3 stk.) med fyld af taleggio og spinat og med persillemayo på siden. Paneret og friteret - en gylden kugle af kærlighed!
Det klassiske bræt med udvalg af italienske oste, charcuteri og andre delikatesser.
Saltede mandler, oliven, rugbrødschips med rygeostcreme og sprøde håndskårne flæskesvær med romesco-dip.
Vores saftige langtidshævede kærnemælksbrød med dyppen over dem alle.
Vores nordiske nyfortolkning af den klassiske Quattro-formaggi. En symfoni af de italienske klassikere gorgonzola, mozzarella, mascarpone og den danske Vesterhavsost. Det fede balanceres af de syltede elementer, mens der er umami fra svampene, og kant og bid fra frisk sennepsurt.
The mother of all pizze! Tomat, bøffelmozzarella, cherrytomat, basilikumolie og frisk basilikum.
Toma Piemontese ost, sød kartoffel, chili-fraiche, salvie og trøffeltapenade.
The perfect marriage mellem trøffel og ged! Mozzarella, kartoffel, gedeost, rosmarin og trøffelolie.
Ikke så meget lir, bare gode råvarer! Tomat, mozzarella og spicy “Ventricina” salami.
Alt andet end en klassisk Hawaii pizza! Tomat, mozzarella, prosciutto cotto, cherrytomat, padronpeber, mascarpone, frisk ananas og basilikum.
Tomat, mozzarella, kartoffel, rosmarin, 18-måneders modnet parmaskinke, pesto og rucola.
Med oksekød fra fritgående kødkvæg fra Grambogård Dyrevelfærd. Tomat, mozzarella, ricotta, padronpeber, braiseret okse med chili og hvidløg. Toppes med agurkerelish, chilitapenade og frisk basilikum.
Tomat, bøffelmozzarella, cherrytomat, basilikumolie og frisk basilikum.
Chili-fraiche, Toma Piemonte, sweet potato, salvie & trøffeltapenade.
Mozzarella, kartoffel, gedeost, rosmarin, & trøffelolie.
Pizza med tomat, mozzarella & ventricina (stærk salami).
Tomat, mozzarella, prosciutto cotto (italiensk kogt skinke af højeste kvalitet), cherrytomat, grøn peber, mascarpone, frisk ananas & basilikum.
Tomat, mozzarella, kartoffel, rosmarin, parmaskinke, pesto & rucola.
33 cl. dåse. Alkoholfri!
Tørstslukkende med citrusfriske noter af grapefrugt, der efterfølges af en behagelig humle-tørhed. En alkoholfri øl i sin helt egen liga. Kun 0,3% alkohol, men flere gange blindsmagt til 4,6%.
33 cl. dåse. 4,6% alkohol.
Ekstremt læskende pale ale, hvor der ikke er sparet på de amerikanske humlesorter, hvis frugtighed giver det perfekte match til din pizza.
50 cl. dåse. 5% alkohol.
Økologisk pilsner med en fantastisk duft af kornmarker og en klar frisk eftersmag. En udsøgt pizza-bajer!
50 cl. dåse. 5,6% alkohol.
Mikkellers luksusudgave af den folkekære ”classic”-type, hvor maltsødme og humlebitterhed mødes i sød symfoni. En er sjældent nok!
0,5 l. Kodeordene her er let humle, ren smag og en generøs sprød afslutning.
4,9%
33 cl.
33 cl.
Halvtør frisk og saftig mousserende hvidvin med en citrus- og æbleagtig aroma.
Liflige bobler med blomstret frugt og pærenoter.
Frisk hvidvin fra bøffelmozzarellaens højborg syd for Napoli i Campania.
Havtorn, jasmin og lys stenfrugt.
Frisk og liflig rosé.
Imødekommende, mellemfyldig pizza-pasta friendly rødvin med blød rund fylde og pæn saftighed.
Blomme, skovbær og urter.
Tomat, mozzarella, kartoffel, rosmarin, 18-måneders modnet parmaskinke, pesto og rucola.
Ikke så meget lir, bare gode råvarer! Tomat, mozzarella og spicy “Ventricina” salami.
The mother of all pizze! Tomat, bøffelmozzarella, cherrytomat, basilikumolie og frisk basilikum.
Med oksekød fra fritgående kødkvæg fra Grambogård Dyrevelfærd. Tomat, mozzarella, ricotta, padronpeber, braiseret okse med chili og hvidløg. Toppes med agurkerelish, chilitapenade og frisk basilikum.
Mandag: | 17.00 - 20.00 |
Tirsdag: | 17.00 - 20.00 |
Onsdag: | 17.00 - 20.00 |
Torsdag: | 17.00 - 20.00 |
Fredag: | 17.00 - 20.00 |
Lørdag: | 17.00 - 20.00 |
Søndag: | 17.00 - 20.00 |